Στη SkyrosTravel,λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη μας σχετικά με την ιδιωτικότητά σας. Οι πληροφορίες που ζητάμε όταν κάνετε την κράτησή σας είναι απαραίτητες για να σας προσφέρουμε μια επαγγελματική εξυπηρέτηση. Θα αποκαλύψουμε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για την ολοκλήρωση της κράτησης μέσω της εταιρείας μας, προκειμένου να σας παράσχουμε τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που ζητήσατε ή με τη ρητή συγκατάθεσή σας.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ορισμένα εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων μελών της δικής μας ομάδας, αξιόπιστων συνεργατών, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και των δικών μας επαγγελματικών συμβούλων. Θα θέλαμε να τονίσουμε και πάλι ότι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τηρούνται αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας στη SkyrosTravel για την αποφυγή κακής χρήσης δεδομένων και μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.
Πότε σας στέλνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το SkyrosTravel; Αφού κάνετε μια κράτηση, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας. Μερικές φορές η SkyrosTravel μπορεί να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  μετά την παροχή υπηρεσιών σε εσάς ή τους πελάτες σας. Εάν δεν επιθυμείτε να μας δώσετε τη γνώμη σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε και δεν θα ζητήσουμε περαιτέρω σχόλια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  |  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |  Γενικές Πληροφορίες |   Flight Travel Guide

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd