Η Σκύρος είναι ένα νησί που έχει πολλά να προσφέρει, και ανεξάρτητα από το είδος των διακοπών που αναζητάτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Σκύρος θα είναι σε θέση να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλετε.

Οι παραλίες της Σκύρου είναι διάσημες σε όλη την Ελλάδα, και το νησί διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες που θα μπορούσατε να βρείτε σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Χρυσαφένιες αμμουδιές, όπου τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου παρέχουν την τέλεια και πιο δροσερή απόδραση από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

Το νησί έχει
πραγματικά ευλογηθεί από την άποψη της φυσικής ομορφιάς, και οι επισκέπτες του νησιού απολαμβάνουν τις σπάνιες ομορφιές και τη γοητεία της Σκυριανής γης.

Από την πρωτεύουσα Χώρα, στα παραθαλάσσια θέρετρα του Μώλου, τα Μαγαζιά και πολλά άλλα μέρη, η Σκύρος είναι ο τέλειος συνδυασμός της γης και της θάλασσας, και ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Για εκείνους που απολαμβάνουν ψυχαγωγία και διάφορες δραστηριότητες, μπορείτε να βρείτε πολλές στη Σκύρο. Από θαλάσσια σπορ, windsurfing και το ψάρεμα, την πεζοπορία και διάφορες εκδρομές, η Σκύρος έχει πολλά να δώσει σε αυτούς που αποφασίζουν να εξερευνήσουν τις κρυμμένες ομορφιές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  |  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  |  Γενικές Πληροφορίες |   Flight Travel Guide

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd